• Jezelf zijn door mindfulness den haag
   

  Mindfulness is een soort modewoord geworden. Door de popularisering bestaat de kans dat je het gaat zien als een soort product. Mindfulness is geen trucje. Mindfulness is een manier om bewuste keuzes te maken en met aandacht in jouw leven te staan. Je kunt hier verder lezen wat Mindfulness nu echt is.

   

  Lees meer

 • De basis wordt gelegd door een korte intensieve mindfulness basistraining van 6 bijeenkomsten. Je krijgt de ingrediënten op een gestructureerde wijze (volgens de methode van Jon-Kabat-Zinn, de grondlegger van mindfulness) aangereikt. Wat je er mee doet is vooral je eigen keuze en juist daarom effectief. Deze basistraining is vooral bestemd voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met mindfulness of meditatie.

  Heb jij al een Mindfulness training gevolgd maar wil jij meer verdieping? Of wil jij meer ondersteuning in hoe jij een " Mindfulness mens " kunt blijven? Dan is de Vervolgtraining die wij                                               aanbieden iets voor jou.  

  Lees meer

 • Mindfulness in je relatie den haag

  Mindfulness nodigt je uit om een milde, niet-oordelende houding in je leven aan te nemen. Dankzij deze houding kan je jezelf en anderen accepteren. Ook in de liefde kan die milde blik je helpen om je relatie te verdiepen. 

  Mindfulness in je relatie toont je stap voor stap hoe je een geschenk kan worden voor elkaar. Wil jij meer aandacht voor elkaar hebben, wil jij je meer verbonden voelen en werken aan een intensere relatie? 

  Lees meer