• Vind jij het ook zo lastig om echt de tijd te nemen voor jezelf? Jezelf de ruimte geven om in stilte in contact te staan met jezelf? Wij organiseren een aantal verwendagen voor jou.

  Soms is het juist fijn als je mag leunen op een ander omdat je vanuit jezelf de stap lastig kunt zetten, een hele dag met jezelf in alle rust zijn. Daarom dit initiatief zodat jij vanuit stilte alles mag verwelkomen wat er is.

  Tijdens deze dag faciliteren wij dat jij rust en ruimte kunt ervaren. Een programma met volop mindfulness oefening, mooie opdrachten die je in stilte mag ervaren, maar ook echt in stilte zijn.

  Met stilte creëer je ruimte voor jezelf

  Je stelt jezelf op zo’n dag centraal, juist daarom doet zo’n dag je bijzonder goed. Je hebt invloed op je eigen staat van zijn, met kiezen voor jezelf. Ons “zelf” stelt het heel erg op prijs als het door een belangrijk iemand – jij dus belangrijk wordt gemaakt.

  Een stiltedag is een dag zonder alle gebruikelijke invloeden van de buitenwereld. Hoe gevoeliger je bent voor deze invloeden, des te belangrijker het is om af en toe voor jezelf te kunnen en willen kiezen. Tegelijkertijd ben je op een mindfulness dag wel in een groep en zul je op een heel andere manier ervaren hoe het is om in een groep te zijn. Juist de combinatie van een groep en voor jezelf kiezen blijkt buitengewoon bijzonder. 

  Bij meditatie kies je er voor om jezelf zo volledig mogelijk gezelschap te houden. Je doet het iedere keer helemaal met jezelf, hoe het ook met je gaat, hoe je jezelf ook aantreft. Meditatie kun je zien als ieder moment weer kiezen voor jezelf, trouwen met jezelf en dat in goede maar zeker ook in slechte tijden. Dit is een verwendag voor jou, wij faciliteren zodat jij met jezelf kunt zijn.

   

 • Het programma

  De Mindfulness dag start om 10:00 uur tot 17:00 uur. We starten de dag natuurlijk met een voorstelronde en we staan kort stil bij jou. We starten de dag met een aantal bijzondere mindfulness oefeningen, die verschillende thema's aanraken. 

  Vervolgens faciliteren we verdere ruimte voor stilte, ook de lunch wordt in stilte genuttigd, een bijzondere ervaring! Na de lunch is er persoonlijke tijd. Je kunt ervoor kiezen te gaan wandelen, te lezen, of schrijven. Ook kun je gebruik maken voor de speciaal ontwikkelde opdrachten die wij hebben gemaakt, mocht je een leidraad prettiger vinden. Deze opdrachten ondersteunen je in jouw proces, wat je in stilte met jezelf ervaart.

  Praktische informatie

  • Data:    Vrijdag 27-5 of
  •             Zaterdag 11-6
  • Plaats: Den haag (word nog bekend gemaakt)
  • Kosten: 90 euro inclusief lunch
  • Trainer: Irmgard Adriaans

  Schrijf je hier in