• Tarieven en vergoedingen

  Binnen ons Centrum hanteer ik de vastgestelde standaard tarieven.
  Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost € 85-,. Voor een individuele afspraak van 75 minuten hanteren we € 130-,. Voor relatietherapie of andere therapieën met twee personen, duurt de afspraak  75 minuten en kost € 130-,. We starten altijd met een intakegesprek, afhankelijk van de hulpvraag en behoeften wordt bepaald hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zijn, dit geldt ook voor ons EFT-programma. 

  Komt u in aanmerking voor vergoedingen?
  Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar, pakket en uw hulpvraag. Coaching word niet vergoed, therapie afhankelijk van uw zorgverzekeraar en pakket wel.
  Ik ben aangesloten bij De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, voor informatie of u in aanmerking komt voor vergoedingen klik hier

  Betalen en Afzeggen
  Achteraf krijgt u een factuur. U kunt deze zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Wij hanteren een minimale afmelding van tenminste 48 uur. Ongeacht de reden van afmelding wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Het is voor ons niet mogelijk om de gereserveerde tijd in zo'n korte tijd nog in te vullen. Als u zich aanmeld voor een training en deze is door ons bevestigd, is het niet meer mogelijk je af te melden. Dit omdat we rekening houden met je aanmelding bij de groepsgrootte. Je dient ten alle tijden deze factuur te voldoen.

  Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact op, wij kunnen je helpen hiermee. 

  Mindfulness Training (zie overzicht). 

 • Behandeling/ TrainingTijd Kosten
  Individuele therapie45 min. 85
  Individuele therapie75 min. 130
  Relatietherapie75 min. 130
  Basis Mindfulness 6 weken 380
  Verdieping Mindfulness 6 weken 380
  ACT 6 weken 380
  Zakelijk tarief per 45 min 120
  Consult uitzonderlijk tarief 30-45 min 65
  Mindfulness werkgever 6 weken 540
 • Wij zijn aangesloten bij: