• Relatietherapie Den Haag

 •  

  Besloten om samen door het leven te gaan en verbonden te zijn. In sprookjes leven ze dan nog lang en gelukkig maar de realiteit is vaak anders. Relatietherapie den haag kan jullie ondersteunen weer maatjes te worden. 

  Wij ontplooien ons in relatie tot anderen en de wereld, niemand ontwikkeld zich alleen. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Juist in de partnerrelaties zijn dan de meest intieme, existentiële gevoelens en verlangens in het geding. We kennen allemaal de bijzondere nabijheid tot elkaar, waar jij en je partner naar elkaar toe groeien en jullie relatie verdiepen, soms kan het ook zijn dat juist de afstand steeds voelbaarder wordt, jullie groeien uit elkaar. 

  We gaan een verbintenis aan met elkaar maar blijven daarbij ook aparte individuen met eigen behoeften en verlangens en met een eigen achtergrond. Soms wil je liever alleen zijn, het andere moment voel je je aangetrokken tot je partner en wilt iets samen doen. In een gezonde relatie is er een evenwicht tussen afstand en nabijheid, verbondenheid en autonomie.

  Liefdevolle verlangens, heftig conflict, weldadige rust karakteriseren een gezonde wisselwerking in een relatie. Als dit proces stokt ontstaat er een chronische ontevredenheid, die zich uit in verveling, eenzaamheid, frustraties, woede of verbittering.

  Het herstellen van  dit evenwicht is van essentieel belang. We willen ons veilig en emotioneel verbonden voelen. In relatietherapie leer je elkaar weer zien en kun je weer leren openstaan voor elkaars wensen en verlangens. 

  Bij relatietherapie den haag starten we altijd met een intake-gesprek. Hier staan we samen stil bij jullie ontwikkelde patronen, wensen en verlangens en kijken we of er een klik is. Vanuit daar gaan we samen aan de slag. 

  Ik ondersteun jullie vanuit mijn ruime ervaring als relatietherapeut. Als nodig confronteer ik jullie, hou een spiegel voor en sta onvoorwaardelijk voor jullie klaar. Relatietherapie is concreet, praktisch en jullie hebben al snel handvatten om samen de relatie weer liefdevol te herstellen. 

  Wil jij meer informatie neem dan contact op.

 • Online Mindfulness training

  Mindfulness... tegenwoordig voor niemand meer vreemd. En om een reden, want mindfulness is en blijft een effectieve methode om meer opmerkzamer en bewuster in het leven te staan. We kennen "het stemmetje" allemaal.... Mindfulness wellicht is dat iets voor mij, maar ik heb gewoonweg nu de tijd

  Lees meer