• Coaching den haag

  “Het beste in mensen naar boven halen en hen helpen dit vorm te geven; mensen uitnodigen om contact te maken met wie ze in wezen zijn en hen uit te dagen van daaruit te leven en te werken.” Wij gaan uit van mogelijkheden, van eigen verantwoordelijkheid en invloed. 

  Coaching & psychologie kan je helpen om meer grip te krijgen in je leven door je talenten en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Maar ook door dieper opzoek te gaan naar wat jou belemmerd om te doen wat jij daadwerkelijk wilt. 

  Kom jij er alleen even niet uit, heb jij behoeften aan effectieve en professionele ondersteuning, binnen ons Centrum werken wij samen met zeer ervaren coaches en psychologen. Afhankelijk van jou hulpvraag, doelstelling kijken we samen welke richting we uitgaan en wie jouw daarin het beste kan ondersteunen. 

  Wil je liever persoonlijk met mij contact op nemen, kan dat natuurlijk altijd. Ik help je graag om jou op een goede manier te ondersteunen. 

  Je kunt ook direct online een afspraak voor een consult inplannen!

  Maak nu een online afspraak

 • verbondenheid door mindfulness en relatietherapie

  "Wanneer je elkaar bent kwijtgeraakt". 

  We willen allemaal een liefde- en passievolle relatie. Waar het in het beging van de relatie nog vanzelf ging, kun je merken dat je elkaar steeds verder kwijtraakt. Liefde is een werkwoord en dat geldt zeker voor je relatie. Echter, nemen we de relatie vaak als iets waar we niet aan hoeven te werken. Dit is bij vele hun grote valkuil. 

  Al jaren begeleidt ik stellen om opnieuw met elkaar in verbinding te komen. Het doorbreken van oude patronen, van de sleur en ondersteun ik hun om invulling te leren geven aan hun daadwerkelijke behoeften en verlangens. Wij als mensen blijven ons ontwikkelen en onze behoeften en verlangens blijven veranderen. Waar we 5 jaar geleden behoeften aan hadden, kan nu heel anders zijn, van belang is dat je relatie hier ook in mee ontwikkeld. 

  Vanuit Empathie hou ik jullie beide een spiegel voor, ik kom snel bij de kern en confronteer jullie waar nodig. 

   

  Maak nu een online afspraak voor een relatieconsult!

 • Emotionally-focused-therapie-EFT-den haag

  EFT is gebaseerd op de hechtingstheorie. Elk mens heeft een aangeboren behoefte om intieme verbindingen met een ander aan te gaan. Wanneer mensen veilig gehecht zijn, voelen ze zich vertrouwd met elkaar en kunnen ze hun emoties kwijt bij hun partner. Wanneer ze echter vroeger of in de relatie hebben ervaren dat ze door de ander afgewezen worden of wanneer ze zich in de steek gelaten voelen kunnen er patronen ontstaan waar partners in verstrikt raken. In EFT worden deze patronen duidelijke en leren partners om uit het patroon te stappen, hun echte emoties en behoeften te onderkennen en die tegenover hun partner te uiten.

  Willen jullie de emotionele verbinding herstellen, een veiligere en intiemere relatie aangaan, dan is EFT wellicht iets voor jullie. 

  Lees meer