• Nowmotion | Een Centrum voor Mindfulness in Den Haag: Irmgard Adriaans

  Centrum Nowmotion Mindfulness Den Haag

  Mijn eigen droom waar gemaakt, mijn eigen centrum waar ik inmiddels alweer wat jaren werkzaam ben als psycholoog, relatietherapeut en mindfulness trainer. Iets wat ik met veel passie doe en mensen ondersteun in het leren autonome keuzes te maken, is waar mijn hart ligt. Gaan voor je doel, doorzetten en de uitdaging aangaan is wat mij drijft en op het lijf geschreven staat. Ik ben expert op het gebied van Mindfulness en Runningtherapie en heb ik al vele mensen ondersteund om in contact te zijn met hun gevoelsleven en vanuit daar te leren doen waar je blij van wordt. Ik zal je ondersteunen in het ontdekken van jou patronen, je een spiegel voor houden en je confronteren waar nodig. Om op deze manier het uiterste uit jezelf te halen, zodat je vreugde, passie, energie en liefde kunt ervaren. 

 • Drs. Simone van Wijk

  Al jaren met veel gedrevenheid werkzaam als psycholoog, relatietherapeut en Mindfulness trainer. Ik werk vrij intuïtief; dat wil zeggen dat ik makkelijk tot de kern kan komen. Dat is plezierig, want daardoor kun je snel doelen stellen. Overigens begeleid ik niet alleen mensen met psychische klachten maar heb ik ook veel cliënten die met ondersteuning van een coach bepaalde doelen in hun leven willen bereiken. We gebruiken dezelfde technieken, alleen dan zonder klacht. Mensen die ik zo begeleid vinden het fijn op een positieve en concrete manier geholpen te worden met de kennis en deskundigheid van een psycholoog op de achtergrond.

 •  

   

   

   

  Talent in Progress is een praktijk voor kindertherapie en opvoedingsondersteuning in Den Haag. De praktijk biedt therapie en coaching aan kinderen en tieners die niet goed in hun vel zitten of tegen problemen aanlopen. Talent en ontwikkeling zijn de belangrijkste begrippen binnen de therapie en met een open en positieve blik worden de kinderen benaderd en uitgedaagd om hun problemen aan te pakken.

 •  

   

   

   

  In 2011 richtte ik Jon­geren in de Prak­tijk op. Mijn begelei­d­ing richt zich op stu­den­ten waar­bij het stud­eren niet vanzelf gaat. Sinds 2011 werk ik op free­lance­ba­sis als Reme­dial Teacher voor een huiswerk­begeled­ing. 

 • Mijn grondige opleiding met veel ervaring, diepgaand inzicht in de ziektebeelden en de werking van het lichaam geven mij een uniek voordeel als diëtist.
  Maar veel belangrijker: ik heb passie voor mijn vak en er is niets mooier dan de levenskwaliteit van mijn cliënt te verbeteren door aanpassingen in dieet en leefstijl.

 • Als coach en trainer ondersteun ik mensen in hun kracht te staan. Ik ben instaat om in een zeer korte tijd mensen te inspireren en te ondersteunen in zichzelf te geloven. Vanuit mijn enthousiasme en passie voor dit vak breng ik energie over. Zorgvuldig confronteren, creativiteit en daadkracht is waar mijn kwaliteiten liggen. Ik ben expert op het gebied van pitchen, sollicitatietraining, assertiviteit en Boost je zelfvertrouwen.