• Mindfulness training workshop den haag

  Mindfulness Training Basis, leert jou de beginselen van de kracht van aanwezig zijn in het moment.  

  Veel mensen hebben last van stress in deze westerse 24-uurs maatschappij. Dit zorgt voor vermoeidheid, slaap en concentratieproblemen en dit kan zelfs leiden tot een Burn-out. Belangrijk is om dit te voorkomen. Daarom is het belangrijk tot jezelf te komen en te ontspannen. Tijdens de 6- Weekse Mindfulness Training wordt je geleerd dit te doen door de juiste aandacht en concentratie te trainen en van hieruit te gaan leven.

  Na deze 6-weekse training heb je de nodige tools & tips in je bezit om volledig aanwezig te zijn. Je zal een grotere helderheid en verbinding met de interne en externe invloeden ervaren. Leren voelen, denken en vervolgens handelen is een wijze volgorde. Je wordt bewust van je automatische denk en gedragspatronen. Je bent beter in staat om los te laten, afstand te nemen van de spinsels in je hoofd en daardoor je leven beter vorm te geven en bewustere keuzes te maken. 

  Thema's: stress reductie, acceptatie, loslaten, afstand nemen van de spinsels in je hoofd, herkennen van je onbewuste patronen en nog veel meer. 

  De kosten voor deze concrete, praktische 6-weekse Mindfulness training zijn €360-,. Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor vergoedingen. 

  Mocht de training vergoed worden door de werkgever, informeer dan naar de mogelijkheden en de prijzen. 

  Schrijf je nu in!

 • Mindfulness training gevorderde den haag

  Je hebt een Mindfulness training gedaan en bent opzoek naar meer verdieping. In de basistraining ligt het zwaartepunt vooral bij het zich eigen maken van mindfulness vaardigheden. Deze vervolgtraining is meer gericht op de integratie van deze vaardigheden in het actieve leven. Om ‘mindful’ mens te blijven is het daarom goed om met enige regelmaat in groepsverband te oefenen en te verdiepen.

  Er wordt dieper ingegaan op thema's en er komen nieuwe thema's aan bod. Heb je behoefte aan balans tussen hoofd en hart, denken en voelen? Wil jij stappen zetten en aan de slag gaan met inzichten uit de mindfulness training?

  De vervolgtraining laat je stil staan bij jezelf, verbinding maken met je eigen behoeften en verlangens en daar invulling aan durven geven. Deze training richt zich ook op het ontwikkelen van een innerlijk kompas en om tot actie te komen, je leert dingen los te laten die je niet kunt beïnvloeden en jouw aandacht te richten op waar je wel invloed op hebt. 

  In zes bijeenkomsten van twee uur ga je aan de slag met een mix van denk- en doe oefeningen. Je ervaart hoe je vanuit jouw waarden en kwaliteiten stappen kunt zetten. Wil jij vanuit verbinding met jezelf keuzes leren maken, schrijf je dan nu in voor de volgende training. 

  De kosten voor deze concrete, praktische 6-weekse Mindfulness training zijn 300-, excl. Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor vergoedingen. 

  Schrijf je nu in!