• Coaching Centrum Nowmotion Den Haag

  • Coaching den haag

    Coaching Den Haag wordt in het algemeen aangeboden in de vorm van individuele sessies.  Er wordt gewerkt aan de hand van een hulp- of ontwikkelvraag waarin het functioneren binnen het werk of prive leven staat. Gestart wordt met een intake/kennismakingsgesprek. Als dat leidt tot gebruikmaking van het coachingsaanbod, dan wordt een contract opgesteld waarin onder andere de hulpvraag /-vragen, het coachingsplan op hoofdlijnen en de kostenraming opgenomen worden. Het traject wordt afgesloten met een evaluatief gesprek. In de meeste gevallen is de werkgever de opdrachtgever.

    Coaching on the job behoort ook tot de mogelijkheden en blijkt in veel gevallen een effectieve manier van coachen te zijn. Wij zijn binnen onze organisatie erg enthousiast over deze vorm van begeleiding.

    Coaching is een zeer effectieve manier om je meer bewust te worden van jezelf. Daarbij gaan wij binnen de coachingssessies uit van jou eigen kracht, je kwaliteiten en talenten. We bieden je concrete en praktische handvatten. 

    Maak nu een afspraak voor een coachingsessie